Onze praktijk

Chiropractie Apeldoorn bestaat al meer dan 25 jaar!

Wij zijn een vriendelijk en klantgericht team waarin zowel de chiropractoren als de assistentes op een professionele manier werken. Wij vinden het belangrijk dat er een gezellige en ontspannen sfeer is waarin u zich op uw gemak zult voelen.

Door het behandelen van de mechanische functiestoornissen en neurologische afwijkingen, vinden er positive veranderingen plaats op lokaal gebied, maar ook de algehele gezondheid kan verbeteren.

De chiroporactische diensten bestaan uit een chiropractisch onderzoek, uitleg over uw klachten en een op maat gemaakt behandelplan. De chiropractische behandelingen (correcties) worden aangevuld met daarbij praktische adviezen en oefeningen zodat u ook thuis aan de slag kunt!

Direct een behandeling tijdens uw eerste bezoek!

Onze chiropractoren

Richard Menken Chiropractor
BSc DC

Richard Menken is inmiddels 25 jaar werkzaam als chiropractor bij Chiropractie Apeldoorn. Na al die jaren is hij nog steeds gepassioneerd van zijn geweldige beroep en kan al terugkijken op heel veel mooie momenten! Hij verwacht nog vele jaren zijn expertise te delen met mensen met uiteenlopende klachten.Richard is aangesloten bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en staat geregistreerd bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN).

Naast zijn werk als chiropractor zijn Richard en zijn vrouw actief betrokken bij de kerkelijke gemeenschap waar ze deel van uit maken. Ook zijn ze al meer dan 10 jaar bezig met verschillende projecten in Afrika waaronder, een kindertehuis in Tanzania.

Benjamin van Zuilekom Chiropractor
BSc MChiro DC

Benjamin van Zuilekom studeerde in 1999 af als fysiotherapeut en werkte tot 2006 in meedere fysiotherapie praktijken. Hij besloot echter zijn expertise uit te breiden en verhuisde naar Engeland om op de Anglo-European College of Chiropractic (www.aecc.ac.uk) chiropractie te studeren. Na het behalen van zijn universitaire graad in 2010 is hij vier jaar werkzaam geweest als chiropractor in Doetinchem. Sinds 2014 is Benjamin met veel passie het team komen versterken van Chiropractie Apeldoorn. Hij is aangesloten bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en staat geregistreerd bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN).

In 2014 is Benjamin als officiƫle chiropractor van het Riwald Dakar Team afgereisd naar Argentiniƫ en Chili, om daar de deelnemende coureurs en navigators doeltreffend te behandelen tijdens de intensieve Dakar Rally.

Onze assistentes

Letty Dragt

Letty is al sinds 1999 deel van onze praktijk! De leuke afwisseling tussen het patiƫntencontact en de administratieve handelingen bevalt haar goed. Voor ze bij ons kwam werken is ze jarenlang werkzaam geweest als tandartsassistente. Haar levendigheid en praktijkervaring worden erg gewaardeerd en ze is nog altijd verrast over het effect van chiropractie.

Margriet Espeldoorn

Margriet Espeldoorn werkt sinds mei 2017 bij ons in de praktijk en doet dit met veel plezier. Ze geniet van de combinatie van administratieve werkzaamheden en het contact met de mensen die bij ons in de praktijk komen. Ze hoopt u graag te helpen aan de telefoon of aan de balie.

Evelien ten Voorde

Nadat haar beide dochters in het huwelijksbootje stapten had Evelien weer ruimte voor een nieuwe uitdaging. Evelien werkt sinds 2014 als assistente in het team van Chiropractie Apeldoorn en geniet van de leuke combinatie tussen administratieve handelingen en het contact met mensen. Over het resultaat dat chiropractie geeft is ze erg enthousiast!

Contact

Chiropractie Apeldoorn
Deventerstraat 77
7322 JL Apeldoorn

Telefoon
055 - 367 05 03

Privacy Verklaring

Openingstijden

Maandag:--------08:00 - 21:00 uur
Dinsdag:---------08:00 - 21:00 uur
Woensdag:------ 09:00 - 16:00 uur
Donderdag:------08:00 - 15:00 uur
Vrijdag: --------- 08:00 - 17:00 uur